Aladí. Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals

Sol·licitud del carnet

El carnet de la biblioteca us acredita com a usuari de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la demarcació de Barcelona. Us permet utilitzar aquells serveis de la biblioteca pública que necessiten identificació i gaudir de molts avantatges en l'àmbit cultural (descomptes en entrades, botigues especialitzades, cursos...).


És gratuït, no caduca i el poden sol·licitar tots els ciutadans.

Trieu el tipus de carnet que necessiteu:


   Infantil    Juvenil    Col·lectiu


Per demanar el carnet, cal anar a una biblioteca (quan les biblioteques reobrin el servei al públic) acompanyat del pare, mare o tutor que haurà de signar la butlleta d'autorització lliurada a la biblioteca. Cal presentar el DNI/NIE en cas que el tinguin.
Teniu dues opcions per demanar el carnet:

  • adreçar-vos personalment a qualsevol biblioteca (quan les biblioteques reobrin el servei al públic) amb el DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residencia per fer-vos-el al moment, o bé

  • omplir aquest formulari web amb les vostres dades. Obtindreu un codi d'usuari temporal vàlid durant tres mesos, que us permetrà gaudir d'immediat d'alguns serveis virtuals. Per disposar de tots els serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals haureu d'anar a recollir el carnet a qualsevol biblioteca.
Les entitats, associacions o institucions poden sol·licitar un carnet a nom del centre.
En aquest cas, informeu-vos sobre com fer-ho a la biblioteca més propera (quan les biblioteques reobrin el servei al públic).


L'ús del carnet suposa l'acceptació de la Normativa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (PDF).

El carnet és vàlid per a totes les biblioteques públiques de Catalunya.


Preguntes freqüents sobre el carnet

Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222
Contacte | Avís legal