Aladí. Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals

Altres catàlegs

Biblioteques públiques


Argus: Catàleg de les biblioteques públiques de Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l'Ebre
Gestionat per la Generalitat de Catalunya, conté les dades sobre els documents que formen part de la col·lecció de 142 biblioteques públiques i dos bibliobusos d'arreu de Catalunya.
Bibliotecas públicas del Estado
Accés al fons de les biblioteques públiques de l'Estat des d'una única interficie.
   


Biblioteques nacionals

Biblioteca Nacional de Catalunya
El fons de la Biblioteca de Catalunya és ric i d'un gran valor bibliogràfic i documental. Està format per prop de tres milions de documents en diversos suports: llibres, revistes, diaris, manuscrits, gravats, mapes, partitures, enregistraments sonors i audiovisuals, CD-ROM, etc.Biblioteca Nacional d'Espanya
Al seu catàleg general es poden consultar tots els documents de la Biblioteca: llibres, manuscrits, premsa, material gràfic, partitures, audiovisuals i registres sonors.Biblioteques universitàries


Catàleg col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC)
Permet la consulta simultània als catàlegs de totes les biblioteques universitàries de Catalunya, Biblioteca de Catalunya i altres institucions.


REBIUN. Red de Bibliotecas Universitarias
Permet consultar els fons de 74 biblioteques universitàries i d'investigació espanyoles.Biblioteques especialitzades


Fons d'Història Local de Catalunya
Una base de dades bibliogràfica d'història local de Catalunya.Biblioteques Especialitzades de la Generalitat (BEG)
Permet la consulta del fons de 35 biblioteques i centres de documentació que donen suport a l'activitat de les entitats de l'administració pública de Catalunya.


Catàleg col·lectiu de les biblioteques de l'Ajuntament de Barcelona (CBAB)
Catàleg col·lectiu de la Biblioteca General i de la resta de biblioteques especialitzades i fons departamentals municipals, que recull tota la documentació, en qualsevol suport.

Biblioteca pública Arús
Centre de recerca especialitzat en moviments socials contemporanis i producció bibliogràfica del segle XIX i inicis del XX. La Biblioteca és d'accés públic, tot i que per la singularitat del seu fons, va adreçada als investigadors o persones interessades en la cultura i la societat del segle XIX i principis del XX, així com als estudiants universitaris.


Catálogo bibliográfico colectivo de la Red de Bibliotecas del CSIC
Catàleg col·lectiu dels llibres, revistes, mapes i documents en suport digital de les biblioteques del CSIC a tota Espanya.Biblioteques digitals


Trencadís
Trencadís és el dipòsit digital de la Xarxa de Biblioteques Municipals que té com objectius promoure i difondre la cultura local i preservar i facilitar l'accés a aquelles col·leccions úniques i valuoses de les biblioteques de la Xarxa.

Biblioteca Digital Hispánica
La BDH és un recurs en línia que proporciona accés lliure i gratuït a milers de documents digitalitzats de la Biblioteca Nacional d'Espanya: monografies impreses del s. XV al XIX, manuscrits, dibuixos, fulletons, posters, gravats, atles, mapes o plànols.


Hemeroteca digital
Forma part del projecte Biblioteca Digital Hispánica. Proporciona accés públic a la col·lecció digital de les revistes i premsa histórica espanyola que alberga la Biblioteca Nacional d'Espanya.Biblioteca Valenciana Digital (BIVALDI)
A la Biblioteca Valenciana Digital tenen cabuda les obres literàries i científiques valencianes més rellevants i significatives, així com aquelles altres que són d'interès per al desenvolupament de la investigació científica sobre el patrimoni bibliogràfic i cultural de la Comunitat Valenciana.

Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes
Les obres fonamentals de la cultura en espanyol produïdes en qualsevol lloc del món, especialment a Espanya i Iberoamérica. Així mateix inclou un ampli catàleg de textos en altres llengües, especialment en català i gallec, i un important espai dedicat a la Llengua de Signes Espanyola.
Europeana
Conté uns 2 milions d'objectes digitals: llibres, pel·lícules, obres d'art, diaris, enregistraments sonors i arxius de grans biblioteques, museus i col·leccions europees.PADICAT
PADICAT (Patrimoni Digital de Catalunya) és una iniciativa de la Biblioteca de Catalunya per capturar, preservar i difondre l'arxiu web de Catalunya.Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222
Contacte | Avís legal