Aladí. Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals

Què és l'Aladí?

L'Aladí és el catàleg col·lectiu de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona.
Aplega i permet identificar tota la informació documental que es troba a les 228 biblioteques i 10 bibliobusos de la Xarxa (dades a 30 de juny de 2021).


El fons de les biblioteques, amb més de 855.214 títols i 11.621.916 volums, és multidisciplinar i inclou llibres, CD, DVD, revistes, recursos electrònics, registres de bases de dades electròniques i buidats de revistes i publicacions periòdiques (dades a 30 de juny de 2021). L'actualització és constant i reflecteix les noves incorporacions de documents a les biblioteques.


L'Aladí permet identificar fàcilment quines biblioteques de la Xarxa tenen un document d'un tema o autor determinat i en quines es troba disponible per a la seva consulta o préstec.


La consulta es pot fer sobre tot el conjunt del catàleg col·lectiu, o a les biblioteques d'una comarca, d'un municipi o d'un bibliobús, o bé limitar-la per tipus de document (música, pel·lícules, còmics, recursos en línia, audiollibres, lletra gran i braille).


La interfície del catàleg també facilita serveis en línia, com ara: sol·licitud del carnet de la biblioteca, consulta de les dades de l'usuari, renovacions de documents en préstec, reserva de documents i reserva d'ordinadors de la biblioteca, així com guardar resultats de cerca i fer valoracions dels documents del catàleg.

Des de la interfície del catàleg col·lectiu es pot accedir també a:


El nom d'Aladí respon a tres desitjos...


Si és la primera vegada que consulteu Aladí, us recomanem que llegiu l'Ajuda per conèixer amb més detall el seu funcionament i continguts.


Si amb la informació de l'Ajuda no podeu resoldre el vostre dubte podeu contactar amb nosaltres.
Feu-nos arribar els vostres comentaris a la bústia de suggeriments si teniu dubtes o detecteu errors.
Els vostres suggeriments per a la millora del catàleg seran molt ben rebuts.

Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222
Contacte | Avís legal