Aladí. Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals

Ajuda

Canviar el PIN

Inicialment el vostre PIN per defecte serà la data de naixement (ddmmaaaa); per raons de seguretat recomanem que el canvieu.
Si heu oblidat el PIN...

En aquest cas, heu d'anar a la pantalla de "El meu compte" i prémer el botó Generar nou PIN, indicant el vostre número de carnet, DNI o NIE. Rebreu un missatge de correu electrònic amb un enllaç per indicar un PIN nou.

* Només podreu sol·licitar el nou PIN si la base de dades disposa de la vostra adreça de correu electrònic. Si no és el cas, cal que us adreceu a qualsevol biblioteca de la Xarxa per tal de facilitar-la.

Per canviar el PIN heu d'accedir a El meu compte. Un cop validats, amb el botó "Modificar PIN" accedireu a la pantalla per fer aquest canvi.
Per modificar el PIN haureu d'introduir de nou el PIN actual i després teclejar el nou PIN dues vegades per tal d'evitar errors.

El nou PIN ha de tenir un mínim de vuit caràcters i, obligatòriament, ha de contenir lletres i números.

No s'acceptaran PIN amb:
Si hi ha més de cinc intents de canvi erronis durant un minut, el sistema bloquejarà l'accés a l'usuari durant el minut següent.
Pàgina següent >
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222
Contacte | Avís legal