Aladí. Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals

L'Aladí per a smartphones

Consulta el fons documental de les biblioteques i dels bibliobusos des del teu telèfon amb la versió mòbil del Catàleg Aladí.

Accedeix al catàleg Aladí (www.aladi.diba.cat) amb el teu mòbil o escriu la següent adreça:

m.aladi.diba.cat

També et pots connectar de forma ràpida llegint aquest codi QR:

Sumari:

- Què és?
- Funcionalitats
- Com connectar-se
- Afegir Icon-touch

Què és?

És una nova interfície web d'accés al catàleg adaptada a telèfons intel·ligents (en anglès, smartphones).
És requisit indispensable que el teu telèfon mòbil tingui connexió i accés a internet.
Recorda que a la Xarxa de Biblioteques pots gaudir del servei Wi-Fi gratuït.

Permet accedir a les principals funcions del catàleg a qualsevol hora i en qualsevol lloc.

Funcionalitats:

Com connectar-se

La connexió a l'Aladí mòbil és molt senzilla, només has de teclejar en el navegador del teu dispositiu una d'aquestes adreces web:

Quan accedeixis a www.aladi.diba.cat et redireccionarà directament a la versió mòbil.
Si el telèfon no és smartphone, accediràs a la versió per a ordinador del catàleg.

Amb l'adreça m.aladi.diba.cat accediràs directament a la versió mòbil, inclús des d'una tablet.

Afegir Icon-touch

Pots afegir un accés directe al catàleg Aladí mòbil a la teva pantalla d'inici del telèfon per a que aparegui com una aplicació més:

L'Aladí mòbil desde iOS (Iphone)

1) un cop estiguis a la plana d'inici del catàleg prem el botó central inferior
2) selecciona "Añadir a pantalla de inicio"
3) automàticament en el escriptori apareixerà la nova icona de l'Aladí mòbil

L'Aladí mòbil desde Android

1) un cop estiguis a la plana d'inici del catàleg fés "añadir elemento favorito"
2) torna a l'escriptori, tria un lloc i l'has de mantenir pulsat una estona
3) selecciona "Atajos" o "Acceso directo" (segons model de telèfon). A continuació selecciona "Favoritos", "Bookmark", "Marcador" o "Marcar". Per últim tria la "pàgina de Aladí mòbil"
4) Automàticament apareixerà en el escriptori la nova icona.

Desitgem que gaudeixis de l'experiència!

Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222
Contacte | Avís legal